Presentació Reactable amb Julio Navas

Presentació Reactable amb Julio Navas. Escola Eumes Girona
Dc, 20/11/2013 - 16:00

Julio Navas presenta Reactable

El proper dimecres 20 de novembre, de 16h a 19h, comencen les Màster Class Eumes d’aquest any. Tornem per la porta gran amb la presentació de Reactable, de la mà de Julio Navas, representant oficial de l’instrument i propietari de Fresco Records

Reactable és un instrument de música electrònica amb un disseny molt visual i intuïtiu que permet experimentar i crear sons, canviar la seva estructura i controlar els seus paràmetres de manera única. Un instrument on la música es veu i es toca.

Aquesta sessió es planteja com una oportunitat per tal de que els alumnes puguin gaudir d’aquest instrument electrònic on la música es veu i es toca.

Julio Navas ens farà un breu recorregut per la història de Reactable, ens explicarà el seu funcionament tècnic i ens farà una demostració pràctica del sistema.

També ens presentarà Reactable Mobile i Reactable Community. Reactable Mobile és una aplicació que porta els mateixos conceptes de producció musical de l’instrument original als dispositius mòbils. Reactable Community és una plataforma per compartir música que utilitza un format de música interactiva que permet a l’usuari escoltar pistes i prendre el control sobre com interpretar-les.

A més, entre tots els assistents a aquesta Màster Class es sortejaran tres aplicacions de Reactable Mobile! La vols? Doncs t’esperem a aquesta primera sessió de les nostres Màster Class.