Free Stuff

Sample Content
Sample Content 1
Sample Content 3
Sample Content4
Sample Content 4

Bass vol.III

Sample & Presets pack

Sanse

Arriba la sisena edició del Free Stuff. En aquest cas es tracta d’un pack de sons de la mà de Sanse, productor de Drum ‘n Bass.

En aquest pack podreu trobar des d’atmosferes i pads, fins als baixos més profunds, passant per una selecció de loops de bateries i impactes que faran que les teves produccions s’apropin a un so més professional en tots els aspectes.

Estils: Drum ‘n Bass, FX

Format: Wav.

DOWNLOAD

Tech-House Vol.I

Sample & Presets pack

Waxnut

El productor musical Waxnut ens porta l’essència del Tech-House, com a protagonista de la cinquena edició del Free Stuff d’EUMES. Dins d’aquest pack trobaràs un banc de presets dissenyats amb Massive, a més d’un llarg repertori de loops de baix, efectes i backgrounds, que faran que el teu so s’apropi a les produccions de Tech-House més angleses.

Estils: Tech-House, FX

Format: Wav, Massive.

DOWNLOAD

Bass&EDM Vol.II

Sample & Presets pack

Àlex del Amo

Us presentem el nou Sample Pack d’un dels productors de la nostra escola amb més carrera i autor de remixos d’artistes de la talla de Nicky Romero: Àlex del Amo.
Podreu trobar un banc de presets pel sintetitzador Spire i una sèrie de Top Kicks per construir el teu bombo definitiu per EDM i Future House i donar-li als teus tracks l’energia que falta.

Estils: EDM i Future House
Format: Wav, Spire

DOWNLOAD

Techno Vol. I

Sample & Presets pack

Maae

El productor musical Maae és l’autor d’aquest pack, la tercera entrega dins de la nostra secció Free Stuff.

Dins d’aquest pack hi trobaràs una sèrie de sons per treballar bateries completes, fx’s, sintes variats, loops de baix i de ritmes i un bon grapat de Presets de Massive, per dotar als teus temes d’aquells sons de Techno que busques.

Estils: Techno, FX.

Format: Wav, Massive

DOWNLOAD

Deep&Garage Vol. I

Sample pack

by OneD

OneD és l’autor d’aquest Sample pack, la segona publicació dins de la nostra secció Free Stuff.

En aquesta entrega podreu descarregar-vos gratuïtament un pack de Samplers enfocats al DeepHouse Garage, amb gruixudes línies de baix, pads i loops variats per inspirar-vos a crear noves idees, i una sèrie de Kicks, hats i percs que li donaran groove als teus temes.

Estils: Deep House, Garage.

Format: Wav.

DOWNLOAD

Bass&EDM Vol. I

Presets pack

per Arnau Sala aka da Professor

Arnau Sala, aka da Professor, inaugura la nostra secció Free Stuff amb aquest packs de presets: un de fx i transicions i l’altre de sons orientats a Bass Music. Els sons són controlats per Macro i mostren com podem treure profit de la versatilitat de Massive.

També ens regala un pack amb els seus Kicks preferits i alguns Loops útils per a començar ràpidament qualsevol projecte.

Estils: Glitch Hop, Dubstep, Complextro, Trap, EDM, FX.

Format: Massive, Wav.

DOWNLOAD