Col·laboradors

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

La Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació és coorganitzadora del Màster en música i so per a televisió, conjuntament amb Gestmusic Endemol.

www.fundacioudg.org

ERAM

L'escola universitària de realització audiovisual i multimèdia de Girona, és una de les entitats col·laboradores del nostre centre.

www.eram.cat

Ajuntament de Girona

L'Ajuntament de Girona, conjuntament amb la Universitat Oberta de Catalunya i l'escola universitària de realització audiovisual i multimèdia, ha estat un dels principals col·laboradors que ha ajudat a la creació de l'escola.

www.girona.cat

Ableton Certified Training Center

EUMES és un centre oficial d'Ableton. Carles Reixach, director de l'escola, és també Ableton Certified Trainer. Tots els continguts docents que s'imparteixen a EUMES estan avalats per Ableton.

www.ableton.com/en/certified-training/eumes/

Bitbeat

Bitbeat, distribuidor d'Ableton a Espanya, és col·laborador de l'escola EUMES.

www.bitbeat.es

Clúster audiovisual de Catalunya

EUMES és membre del Clúster audiovisual de Catalunya, una organització sense ànim de lucre que té l’objectiu de fer de l’audiovisual un dels sectors industrials, econòmics i culturals estratègics del país i aconseguir, d’aquesta manera, generar riquesa. Els membres del Clúster són empreses que integren tota la cadena de valor del sector: productores, distribuïdores, exhibidores, operadores de ràdio i televisió, operadores de ràdio i televisió, operadores de telecomunicacions i empreses tecnològiques i de serveis.

clusteraudiovisual.cat

Cutoff

Cutoff, botiga de Barcelona especialitzada en equips per a Djs i productors musicals, és col·laboradora de l'escola.

www.cutoff.es

Pioneer Dj

EUMES és un centre de formació en música avançada i so que compta amb la col·laboració de Pioneer DJ.

www.pioneerdj.com

UME Girona

UME Girona, botiga d'instruments musicals amb equips professionals de so, gravació i material de Dj, és col·laboradora d'EUMES.

https://www.unionmusical.es/

Victor So

Victor So, botiga d’equips de so de Lloret de Mar, és col·laboradora d’EUMES i participa, a més, a masterclass que s’imparteixen al centre.

www.victorso.com