EUMES Academy

Curs intensiu de Setmana Santa: DJ per als més joves

Ferran Gifre

Amb aquest curs de Setmana Santa de 6 hores t’aproparem al món del Dj per tal que visquis una gran experiència a través de la música.

Curs de producció musical formació continuada

Tens entre 12 i 17 anys? T'agrada la música? Doncs ja tens plans pels dissabtes al matí a partir d'octubre fins a finals de maig!
A EUMES Academy t’aproparem al món de la producció musical, amb aquest curs que tindrà lloc un dissabte cada quinze dies, de 10.30 h a 13.30 h, d'octubre a finals de maig.

Curs de DJ formació continuada

Tens entre 12 i 17 anys? T'agradaria convertir-te en Dj? Doncs ja tens plans pels dissabtes!

A EUMES Academy t'endinsarem en el món del Dj, amb aquest curs que tindrà lloc cada 15 dies a partir del mes d'octubre fins a juny de 10.30 h a 13.30 h, els dissabtes.

Curs de producció musical a Eivissa

Ferran Gifre

Tens entre 12 i 17 anys? T'agrada la música? Doncs ja tens plans per aquest estiu!

A EUMES Academy t’aproparem al món de la producció musical, amb aquest curs que tindrà lloc durant el juny i juliol del 2018 (dates per confirmar)

Curs de DJ a Eivissa

Juan Moreno

Tens entre 12 i 17 anys? T'agradaria convertir-te en Dj? Doncs ja tens plans per aquest estiu!

A EUMES Academy t'endinsarem en el món del Dj, amb aquest curs que tindrà lloc durant el mes de juliol del 2018 (dates per confirmar).

Dimarts de piano per a joves productors

Lluís Guerra

Si tens entre 12 i 17 anys i t'apassiona tot el que tingui a veure amb la música i les noves tecnologies, aquest curs és per a tu! Apunta't a EUMES Academy i aprèn a crear i a mesclar la teva pròpia música!

Dimecres de producció i llenguatge musical

Si tens entre 12 i 17 anys i t'apassiona tot el que tingui a veure amb la música i les noves tecnologies, aquest curs és per tu! Apunta't a EUMES Academy i aprèn a crear i a mesclar la teva pròpia música!

Curs d'estiu de Dj per als més joves

Ferran Gifre

Tens entre 12 i 17 anys? T'agradaria convertir-te en Dj? Doncs ja tens plans per aquest estiu!

A EUMES Academy t'endinsarem en el món del Dj, amb aquest curs que tindrà lloc durant el juliol de 2018 (dates per confirmar)

Curs de producció musical d'estiu per als més joves

Roger Sas

Tens entre 12 i 17 anys? T'agrada la música? Doncs ja tens plans pels dissabtes al matí a partir de març!
A EUMES Academy t’aproparem al món de la producció musical, amb aquest curs que tindrà lloc un dissabte cada quinze dies, de 10.00 h a 13.30 h, de març a principis de juny.

Curs intensiu de Nadal: Dj per als més joves

Ferran Gifre

Amb aquest curs de Nadal de 6 hores t’aproparem al món del Dj per tal de que visquis una gran experiència a través de la música.