EUMES Academy

Curs intensiu de Setmana Santa: DJ per als més joves

Ferran Gifre

Amb aquest curs de Setmana Santa de 6 hores t’aproparem al món del Dj per tal que visquis una gran experiència a través de la música.

Curs de producció musical formació continuada

Tens entre 12 i 17 anys? T'agrada la música? Doncs ja tens plans pels dissabtes al matí a partir d'octubre fins a finals de maig!
A EUMES Academy t’aproparem al món de la producció musical, amb aquest curs que tindrà lloc un dissabte cada quinze dies, de 10.30 h a 13.30 h, d'octubre a finals de maig.

Curs de DJ formació continuada

Tens entre 12 i 17 anys? T'agradaria convertir-te en Dj? Doncs ja tens plans pels dissabtes!

A EUMES Academy t'endinsarem en el món del Dj, amb aquest curs que tindrà lloc cada 15 dies a partir del mes d'octubre fins a juny de 10.30 h a 13.30 h, els dissabtes.

Curs de producció musical a Eivissa

Ferran Gifre

Tens entre 12 i 17 anys? T'agrada la música? Doncs ja tens plans per aquest estiu!

A EUMES Academy t’aproparem al món de la producció musical, amb aquest curs que tindrà lloc del 26 al 29 de juny o del 10 al 13 de juliol de 10.30 h a 13.30 h.

Curs de DJ a Eivissa

Juan Moreno

Tens entre 12 i 17 anys? T'agradaria convertir-te en Dj? Doncs ja tens plans per aquest estiu!

A EUMES Academy t'endinsarem en el món del Dj, amb aquest curs que tindrà lloc la primera i la tercera setmana de juliol de 10.30 h a 13.30 h, de dilluns a dijous.

Dimarts de piano per a joves productors

Lluís Guerra

Si tens entre 12 i 17 anys i t'apassiona tot el que tingui a veure amb la música i les noves tecnologies, aquest curs és per a tu! Apunta't a EUMES Academy i aprèn a crear i a mesclar la teva pròpia música!

Dimecres de producció i llenguatge musical

Si tens entre 12 i 17 anys i t'apassiona tot el que tingui a veure amb la música i les noves tecnologies, aquest curs és per tu! Apunta't a EUMES Academy i aprèn a crear i a mesclar la teva pròpia música!

Curs d'estiu de Dj per als més joves

Ferran Gifre

Tens entre 12 i 17 anys? T'agradaria convertir-te en Dj? Doncs ja tens plans per aquest estiu!

A EUMES Academy t'endinsarem en el món del Dj, amb aquest curs que tindrà lloc la primera setmana de juliol de 10.00 h a 13.00 h, de dilluns a dijous.

Curs de producció musical d'estiu per als més joves

Roger Sas

Tens entre 12 i 17 anys? T'agrada la música? Doncs ja tens plans pels dissabtes al matí a partir de març!
A EUMES Academy t’aproparem al món de la producció musical, amb aquest curs que tindrà lloc un dissabte cada quinze dies, de 10.00 h a 13.30 h, de març a principis de juny.

Curs intensiu de Nadal: Dj per als més joves

Ferran Gifre

Amb aquest curs de Nadal de 6 hores t’aproparem al món del Dj per tal de que visquis una gran experiència a través de la música.