local_beats_iii_nuevos_talentos_eumes

Local Beats, impulsant els nous talents de l’escola EUMES

Nestor Florenciano, alumne d’EUMES, presenta Local Beats, un projecte que té l’objectiu de promocionar i impulsar els nous talents de l’escola.

Local Beats

Local Beats és el nom de la festa que ha creat Nestor Florenciano i que té l’objectiu d’oferir un espai on els DJ’s emergents del territori puguin mostrar les seves sessions i promocionar-se com a músics.

En aquesta edició, la sala Morralla de Blanes és un emplaçament magnífic, al ser un espai municipal co-gestionat a través de comissions de joves que dissenyen i executen la programació, i que són molt més propers al públic final al que va dirigit aquest projecte.

Aquesta proposta és possible gràcies a l’autogestió i el treball voluntari de les comissions que la duen a terme. És per aquest motiu que l’objectiu de la sala és sense ànim de lucre, sinó el recolzar les propostes creatives dels artistes.

A nivell musical, Local Beats intenta donar representativitat a tots els gèneres i subgèneres de l’escena electrònica, passant des del Techno, al Minimal, Electro, EDM, House, Psytrance, D’n’B, Jungle, Hartek o Dub, entre d’altres.

Han estat ja bastants els col·lectius del territori que s’han adreçat a la comissió per poder fer alguna festa conjunta. La sala i la comissió sempre estan obertes a propostes i col·laboracions, i la música electrònica no n’és una excepció.

Tercera edició

Local Beats celebrarà la seva tercera edició el proper dissabte 3 de desembre, a les 22:30, a la sala Morralla de Blanes.

El cartell per aquesta nit d’estrena està format per alumnes i ex-alumnes d’EUMES:

  • Navidark (EDM)
  • Arting (EDM)
  • Jaik (EDM)
  • Lluís Viladomat (EDM)
  • Demut (EDM)
  • Nestor Florenciano (Techno)

Essent tots els artistes de la província de Girona, la nit tindrà un clar toc EDM i desembocarà en una sessió de Techno a càrrec de l’artífex de la vetllada, Nestor Florenciano.

Aquesta proposta tindrà una continuïtat, ja que els artistes, que són qui duen a terme la proposta, tenen les ganes i la passió per tirar-ho endavant.

Us desitjem molta sort amb la proposta.

Hola, em dic el meu mail és
i voldria afegir aquest comentari:

l'email es privat i no es mostrarà públicament.