showcase-17-banner-v2_Cat

La 4a edició de l’Eumes SHOWCASE arriba a Girona

Es presenta la 4a edició de l’Eumes Showcase a Girona per continuar potenciant la ciutat com una de les capitals de la cultura i la música avançada. Dijous 2 de novembre, actuacions, workshops i activitats gratuïtes relacionades amb la música avançada i la indústria musical ompliran la ciutat en una cita culturalment festiva.

EUMES MEETS (Espai Marfà)  15.45 – 18.30 

Dins l’Espai Marfà, s’obrirà la jornada a les 15.45 amb una taula rodona titulada Inside Music Labels amb la participació de representants dels segells Suara, Solar Distance i Silver, moderats per Javier Blanquez. A les 17.15 serà el torn del DJ mundialment conegut Oscar Mulero, que oferirà una entrevista per parlar sobre els més de 30 anys d’experiència que acumula dins el món de la música electrònica.

EUMES WORKSHOPS (Espai Marfà) 18.30 – 20.00

A partir de les 18.30 es realitzaran tallers sobre Management i Coaching en la indústria musical i Management Artístic i Editorial per a Música Electrònica, conduïts per Álex Montoya i Fernando Lagreca respectivament. També es realizarà un taller anomentat Producció en Bass portat a terme pel director acadèmic de l’escola Arnau Sala. L’entrada als actes és gratuïta, però es prega confirmar assistència a emplenant aquest formulari a causa de l’alta demanda de places.

EUMES STAGE (Escenari La Copa) 23.00 – 02.30

L’Eumes Stage, situat a La Copa, engegarà motors a les 23.00 amb actuacions fins a les 02.30, on el públic gironí podrà gaudir dels sets de Line In Dorian, Paul Stefenson, Allum, Tim Kosi, Kessell i el mateix Oscar Mulero.

EUMES STAGE 2  (Sala Platea) 00.00 – 06.00

Simultàniament, la Sala Platea es convertirà en l’Eumes Stage2, on des de les 00.00 i durant 6 hores la música inundarà el recinte amb els alumnes de l’escola: Gianluca Di Carlo, Dídac Balaguer, Christopher Valtierra, Dabú, Dildo Squat, Anogue, Will Ross, Axal, Valckat i Udjat. Acompanyats de reconeguts DJs com Moobach i Lower & OSP.

Aquesta 4a edició confirma l’esdeveniment com una cita obligatòria per als amants de la música i les noves tecnologies, tot mostrant el compromís de l’escola Eumes amb la difusió i pràctica de la cultura i la música avançada a la capital gironina.

Per a més informació podeu consultar les nostres xarxes socials o enviar-nos un correu electrònic a l’adreça eumesmeets@eumes.cat.

Post-general-apaisat-CAT

INSCRIPCIONS TANCADES

2 comentarios en “La 4a edició de l’Eumes SHOWCASE arriba a Girona

    1. Bones Xavier,

      T’hem apuntat pel Workshop de Fernando Lagreca, Management Artístic i Editorial per a Música Electrònica. De tota manera ahir es va enviar un mail confirmant la teva plaça.

      Gràcies i salutacions.

Hola, em dic el meu mail és
i voldria afegir aquest comentari:

l'email es privat i no es mostrarà públicament.